stijlXpres

Digital Signage: LiteSign


Digital Signage, ook wel narrowcasting genoemd, is het tonen van een specifieke boodschap aan een afgebakende doelgroep
op een vastgestelde locatie. Onder de naam LiteSign bieden wij een totaaloplossing, van hardware en installatie tot software en design.
Met andere woorden; wij maken de fraaie content, hangen de hardware voor je op en zorgen dat het blijft werken!

Vormgeving op maat
Vormgeving op maat

Net als bij onze websites maken we voor elke klant de content op maat. Dus in jouw huisstijl en passend bij de te tonen informatie. En indien gewenst, zorgen we dat je zelf de content kunt aanpassen, want jij weet het beste wat je wilt tonen.

Slides
Content is King

De te tonen content kan van alles zijn. Uiteraard fullscreen afbeeldingen en video, maar ook (lokaal) nieuws, weer en verkeer, de laatste twitterberichten of een serie foto's uit een Dropbox folder. We vertellen graag wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Informatie wanneer jij wilt
Informatie wanneer jij wilt

Met Digital Signage kun je jouw boodschap heel gericht tonen. Dus ook op een zelf te bepalen tijdstip. Denk hierbij aan aanbiedingen en tijdelijke acties. Of roosterwijzigingen en begroetingen om die nieuwe klant welkom te heten.

Hosting & onderhoud
Hosting & onderhoud

LiteSign is het volledige pakket, waarbij onderhoud en support vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel is. Wij zorgen dat jouw machines blijven draaien en zorgen dat je altijd en overal bij jouw beheeromgeving kunt. Ontzorgen noemen we dat.

Contact

Heb je een vraag aan stijlXpres, wil je ons bezoeken of iets per post opsturen? Of heb je gewoon in zin in koffie?


stijlXpresStationsstraat 178102 EB, Raalte 0572 850 940