Bel direct Stuur e-mail Afspraak maken

Voor een goede eerste indruk

Professioneel videobellen met LiteWall

Staat de afwas ook in beeld tijdens de videocalls met je team?

Hoe zorg je dat je professioneel voor de dag komt tijdens het videobellen? Hoe zorg je dat je gesprekspartners tijdens de Skype-, Zoom- of Teams-sessie niet worden afgeleid door randzaken? Online zijn er legio tips en trucs te vinden hierover. Wat je echter niet kunt oefenen is een fraaie omgeving en achtergrond van waaruit je het online gesprek aangaat.

Met de LiteWall is dit in één keer, en wel heel eenvoudig opgelost. Plaats de LiteWall achter je bureaustoel, breng je laptop op de juiste hoogte, en het gesprek waarbij je de juiste indruk geeft is een feit!

Ik kan bovendien zorgen voor een opdruk met jouw logo en huisstijl. Totaal wat anders is uiteraard ook mogelijk. Dat is aan jou…

Bestel nu

Hoe ziet zo’n LiteWall eruit?

Het product is in feite een grote aluminium cassette van 1,00 tot 2,00 meter breed met daarin een dun doek met jouw opdruk. Dat doek kun je eenvoudig uitrollen tot een hoogte van ca. 2,00 meter. Deze zogenaamde ‘roll-up banner’ wordt geleverd in een handige draag-opbergtas.

Gesprek op niveau

Heb je normaal gesproken je laptop voor je op het bureau staan? Met behulp van de laptopstandaard zorg je dat deze tijdens een video-sessie op de juiste hoogte staat. Wanneer de camera zich namelijk ongeveer op ooghoogte bevindt, én het lukt je om tijdens het gesprek zo veel mogelijk in de camera te kijken, dan ben je echt in gesprek met degene aan de andere kant van de lijn.

Tijdelijk wordt zo'n handige laptopstandaard direct geleverd bij onze LiteWall. Een duurzaam geproduceerd product van stevig gerecycled re-board karton, dat je zelf in elkaar kunt schuiven.

LiteWall is een initatief van stijlXpres, dé websitebouwer uit Raalte. Tijdens de gesprekken in de afgelopen periode kwam ik erachter dat professioneel videobellen wat meer vergt dan alleen het openklappen van de laptop. Na experimenteren en proberen is de LiteWall ontstaan.