Digital Signage

Totaaloplossing, van A tot Z

Digital Signage is het tonen van een specifieke boodschap aan een afgebakende doelgroep op een vastgestelde locatie. Onder de naam LiteSign bieden wij een totaaloplossing, van hardware en installatie tot software en design. Kortom, wij maken de fraaie content, hangen de apparatuur voor je op en zorgen dat het blijft werken! En misschien goed om te weten; digital signage is in Nederland bekender onder de titel narrowcasting.

Vormgeving op maat

Vormgeving op maat

Net als bij onze websites maken we voor elke klant de content op maat. Dus in jouw huisstijl en passend bij de te tonen informatie. Bovendien zorgen we dat je zelf de content kunt aanpassen, want jij weet het beste wat je wilt tonen.

Content is King

Content is King

De te tonen content kan van alles zijn. Uiteraard fullscreen afbeeldingen en video, maar ook (lokaal) nieuws, weer en verkeer, de laatste twitterberichten of een serie foto's uit een online folder. We vertellen graag wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Informatie wanneer jij wilt

Informatie wanneer jij wilt

Met Digital Signage kun je jouw boodschap heel gericht tonen. Dus ook op een zelf te bepalen tijdstip. Denk hierbij aan aanbiedingen en tijdelijke acties. Of roosterwijzigingen en begroetingen om die nieuwe klant welkom te heten.

Hosting & onderhoud

Hosting & onderhoud

LiteSign is het volledige pakket, waarbij onderhoud en support vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel is. Wij zorgen dat jouw machines blijven draaien en zorgen dat je altijd en overal bij jouw beheeromgeving kunt. Ontzorgen noemen we dat.