Bel direct Stuur e-mail Afspraak maken

Vormgeving en realisatie van jouw communicatie

Van (nagenoeg) alle markten huis

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met de vormgeving van online communicatie.

Hier geen lange verhalen over waarom je voor mij zou moeten kiezen. Design spreekt haar eigen boodschap. Noem het liefde op het eerste gezicht. Want je hebt nu al bedacht of wij bij elkaar passen of niet…

Webdesign

Webdesign

Van een eenvoudige site voor je net opgerichte eenmanszaak, tot een uitgebreide website die voor zowel jouw relaties als werknemers een rots in de branding is. Alles is mogelijk; formulieren, multimedia, CMS, databases, webwinkels. U roept, wij draaien!

Digital Signage

Digital Signage

Onder de naam 'LiteSign' bied ik complete digital signage (narrowcasting) oplossingen. Ik lever het complete plaatje; van monitor en kabeltjes tot en met de software en support. En telkens weer maatwerk.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Design is helemaal mijn ding. Het zwaartepunt ligt bij online communicatie, maar ik ga ook graag voor je aan de slag om fraaie offline middelen te maken. En zo moet het ook vind ik. Het hele spectrum kunnen invullen. En waar nodig vlieg ik experts uit mijn netwerk in.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Wanneer de website is gebouwd, moet er achter de schermen nog veel gebeuren om deze goed vindbaar te maken op het wereldwijde web. Technische optimalisatie is belangrijk, maar de juiste content is nog belangrijker. Ik kan jou daarbij helpen.

Onderhoud en Support

Onderhoud en Support

Omdat de wereld van het internet een wereld is die continu in ontwikkeling is, streef ik er naar om ook achter de schermen van de door mij ontworpen websites alles up-to-date te houden. Zodat de eindgebruikers altijd over de laatste mogelijkheden beschikken, maar ook om de veiligheid te borgen.

Webhosting

Webhosting

Een website is leuk, maar staat of valt met een goede provider waar deze wordt ondergebracht. In de afgelopen jaren heb ik ervaren hoe belangrijk het is om hiervoor een betrouwbare partner te hebben. Telefonisch goed bereikbaar en met 99,99% uptime garantie! Net als ik...

Interactive Video

Interactive Video

Met de komst van steeds sneller internet en de nieuwste online technieken is de tijd er eindelijk rijp voor. Met interactieve video voeg ik letterlijk een extra communicatielaag toe aan bewegend beeld, waarmee jouw boodschap pas echt duidelijk kan worden overgebracht.