Diensten

Van (nagenoeg) alle markten huis

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met de vormgeving van online communicatie.

Hier geen lange verhalen over waarom je voor ons zou moeten kiezen. Design spreekt haar eigen boodschap. Noem het liefde op het eerste gezicht. Want je hebt nu al bedacht of wij bij jou passen of niet…

Webdesign

Webdesign

Van een eenvoudige site voor je net opgerichte eenmanszaak, tot een uitgebreide website die voor zowel jouw relaties als werknemers een rots in de branding is. Alles is mogelijk; formulieren, multimedia, CMS, databases, webwinkels. U roept, wij draaien!

Digital Signage

Digital Signage

Onder de naam 'LiteSign' bieden we complete digital signage (narrowcasting) oplossingen. Wij leveren het complete plaatje; van monitor en kabeltjes tot en met de software en support. En telkens weer maatwerk.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Design is helemaal ons ding. Het zwaartepunt ligt bij online communicatie, maar we gaan ook graag voor je aan de slag om fraaie offline middelen te maken. En zo moet het ook vinden we. Het hele spectrum kunnen invullen. En waar nodig vliegen we experts uit ons netwerk in.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Wanneer de website is gebouwd, moet er achter de schermen nog veel gebeuren om deze goed vindbaar te maken op het wereldwijde web. Technische optimalisatie is belangrijk, maar de juiste content is nog belangrijker. Wij kunnen jou daarbij helpen.

Onderhoud en Support

Onderhoud en Support

Omdat de wereld van het internet een wereld is die continu in ontwikkeling is, streven wij er naar om ook achter de schermen van de door ons ontworpen websites alles up to date te houden. Zodat onze eindgebruikers altijd over de laatste mogelijkheden beschikken, maar ook om de veiligheid te borgen.

Webhosting

Webhosting

Een website is leuk, maar staat of valt met een goede provider waar deze wordt ondergebracht. In de afgelopen jaren hebben wij ervaren hoe belangrijk het is om hiervoor een betrouwbare partner te hebben. Telefonisch goed bereikbaar en met 99,99% uptime garantie! Net als wij.

Interactive Video

Interactive Video

Met de komst van steeds sneller internet en de nieuwste online technieken is de tijd er eindelijk rijp voor. Met interactieve video voegen we letterlijk een extra communicatielaag toe aan bewegend beeld, waarmee jouw boodschap pas echt duidelijk kan worden overgebracht.