Bel direct Stuur e-mail Afspraak maken

Video voorzien van een interactieve laag

Video met een extra dimensie

Een nieuwe speler in de online communicatie is interactieve video. Bewegend beeld waar de kijker zelf een sturende rol in kan spelen. Denk daarbij aan buttons die in beeld verschijnen, waarna de kijker kan beslissen hoe de verhaallijn verder gaat. Maar ook blokjes informatie die uitklappen wanneer je er overheen beweegt. Kortom, de mogelijkheden zijn legio.

Video met extra dimensie

Video met extra dimensie

Ik creƫr interactieve video door letterlijk een extra laag toe te voegen die de code bevat waarmee de interactiviteit wordt bewerkstelligd. Was video al een zeer krachtig medium dat zeer goed een boodschap kan overbrengen, nu geef je jouw video nog een extra boost!

Motion tracking

Motion tracking

Stel je eens voor: Jouw product midden in beeld terwijl de camera er omheen draait. En heel subtiel een kleine button die precies bij dat specifieke onderdeel blijft staan. Wanneer je op deze button klikt krijg je meer info over dit onderdeel of je kiest er voor om de video verder te laten spelen.

HTML5 & jQuery

HTML5 & jQuery

Met de komst van de krachtige taal HTML5, aangevuld met jQuery en CSS3, werd interactieve video mogelijk. Het wachten was nog op voldoende ondersteuning op het uitgebreide scala van computers, tablets en smartphones. En eindelijk is die tijd daar. Laat je verrassen!