Bel direct Stuur e-mail Afspraak maken

Onderhoud en support met cmsXpres

Altijd jouw website up-to-date voor nog geen 60 cent per dag!

Als gebruiker van computers ken je het fenomeen ‘updates’ inmiddels wel. Een nieuwe versie van software waarmee veiligheidslekken worden gedicht, de computer beter presteert of over nieuwe mogelijkheden beschikt. Zo werkt het ook bij de door mij ontwikkelde websites. Het achterliggende CMS moet ook worden onderhouden.

Ik bied dit als extra service onder de naam cmsXpres. En voor jouw beeld; gemiddeld zijn er wekelijks één of meerdere updates voor elke website die ik op dit moment beheer. Best vaak dus.

Zonder jou er mee te vervelen, zorg ik achter de schermen dat jouw website blijft werken zoals je mag verwachten.

Website in topconditie

Website in topconditie

Zie het als een digitale grote beurt. Zonder onderhoud zal je auto op een gegeven moment ook kuren krijgen. Met cmsXpres ben je er van verzekerd dat jouw website in topconditie is. En het mooie is dat die werkzaamheden worden uitgevoerd op tijden zodat jij er niets van merkt en zonder dat je een afspraak nodig hebt. Wel zo makkelijk.

Veiligheid

Veiligheid

Af en toe zie je het wel eens; een rood scherm met een tekst als 'Gerapporteerde aanvalspagina'. Je bent dan op een geïnfecteerde pagina beland. Heel vervelend, maar nog vervelender als het je eigen website betreft. En dit kan gebeuren als je website draait op verouderde software. Dit kun je voorkomen door te zorgen dat de software meegroeit met de nieuwste technieken.

Snelheid

Snelheid

De veiligheid van jouw website is prioriteit nummer 1. Maar op een goede tweede plek komt de snelheid, ofwel de performance. Ook op dit gebied wordt er continu doorontwikkeld. Browsers worden beter, de gebruikte code wordt geavanceerder, en op basis van dit alles wordt het CMS geoptimaliseerd zodat maximaal gebruik kan worden gemaakt van deze technieken.

cmsXpres

Wij bieden onderhoudsovereenkomsten tegen zeer gunstige tarieven.

1 jaar

  • Technisch onderhoud CMS
  • Updates en upgrades core en plugins
  • € 27,50 / maand
330,00/ jaar

3 jaar

  • Technisch onderhoud CMS
  • Updates en upgrades core en plugins
  • € 25,00 / maand
300,00/ jaar

5 jaar

  • Technisch onderhoud CMS
  • Updates en upgrades core en plugins
  • € 22,50 / maand
270,00/ jaar