Zoekmachine optimalisatie

Met de juiste stappen jouw website beter vindbaar

Een website bouwen is één ding. Om deze vervolgens goed vindbaar te maken op het wereldwijde web is iets heel anders. Middels zoekmachine optimalisatie, oftewel ‘Search Engine Optimalisation’ (SEO) wordt dit bewerkstelligd. Wij kunnen je daarbij helpen! Wij vullen het technische deel van deze puzzel in en reiken jou de tools aan om de pagina’s op je website optimaal in te richten. Vervolgens gaan we samen met jou aan de slag voor de volgende stap.

Website op de kaart

Website op de kaart

Een goede SEO-oplossing zet jouw website letterlijk 'op de kaart'. Zowel in het beter vindbaar worden als in het optimaliseren voor de vindbaarheid in de leefomgeving waarin je je bevindt. En of dit dan regionaal of landelijk moet zijn bepalen we samen.

Beter vindbaar door technisch SEO

Beter vindbaar door technisch SEO

Wij zorgen dat de website 'onder water' op de juiste manier is opgebouwd zodat de robots van de grote zoekmachines goed hun weg kunnen vinden en het beste snappen wat er op jouw website te vinden is. Dit nemen we direct mee tijdens het bouwen van de site.

Meer leads door betere content

Meer leads door betere content

Een op dit moment veel gebezigde term is 'Content is King'. En dat is natuurlijk ook zo. Ook de mooiste website blijft nergens als de gecommuniceerde boodschap niet juist is. Dit geldt ook voor de zoekmachines. Indien gewenst kunnen we je helpen met het genereren van de juiste webteksten. We werken hierbij nauw samen met tekstschrijvers en online marketeers die de weg op hun duimpje kennen.