Webdesign

Websites geheel naar jouw wensen

Toen wij circa 20 jaar geleden onze eerste website bouwden, was dit in feite niet meer dan een online visitekaartje.
Nu, in 2020 ziet de online wereld er heel anders uit. De kunst is om mee te blijven bewegen en groeien met de steeds weer nieuwe mogelijkheden die er zijn. Sterker nog, op het maatwerk na, bestond destijds nog geen enkele van onderstaande items…

Open Source CMS

Open Source CMS

Het kloppend hart van elke door ons opgeleverde website is een Content Management Systeem, waarmee eindgebruikers zelfstandig hun website kunnen beheren. Wij geloven in de kracht van Open Source [LINK], en maken voor ons CMS gebruik van WordPress [LINK]. De grootste speler wereldwijd, met ongekende mogelijkheden.

Wij leveren maatwerk

Wij leveren maatwerk

Bovenop en rondom het CMS ontwikkelen wij voor elke opdrachtgever een website op maat. Vormgeving en opbouw op basis van steeds weer unieke eisen en wensen. Maar ook aan de achterkant is maatwerk eigenlijk een vanzelfsprekendheid geworden. Want jij hebt vast zo je eigen ideeën over wat jouw website moet kunnen.

Geschikt voor elk apparaat

Geschikt voor elk apparaat

Misschien wel de meest gebruikte term rondom moderne websites is 'responsive design', wat zoveel wil zeggen dat je website zich aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Voor ons is dit inmiddels een vanzelfsprekendheid.

HTML5 & CSS3

HTML5 & CSS3

De Lennon en McCartney van het internet, zo durven wij deze twee 'internet-talen' wel te omschrijven. Opeens is er veel meer mogelijk, wat voor ons betekent dat we continu moeten zorgen dat we op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen. Meegaan met de tijd heet dat. Wij dagen onszelf uit om elke nieuwe website te voorzien van tenminste één nog niet eerder door ons gebruikt stukje techniek.