Bel direct Stuur e-mail Afspraak maken

Webdesign met vele jaren ervaring

Websites geheel naar jouw wensen

Toen ik circa 24 jaar geleden mijn eerste website bouwden, was dit in feite niet meer dan een online visitekaartje.
Nu, in 2024 ziet de online wereld er heel anders uit. De kunst is om mee te blijven bewegen en groeien met de steeds weer nieuwe mogelijkheden die er zijn. Sterker nog, op het maatwerk na, bestond destijds nog geen enkele van onderstaande items…

Open Source CMS

Open Source CMS

Het kloppend hart van elke door mij opgeleverde website is een Content Management Systeem, waarmee eindgebruikers zelfstandig hun website kunnen beheren. Ik geloof heilig in de kracht van Open Source, en maak voor mijn CMS gebruik van WordPress. De grootste speler wereldwijd, met ongekende mogelijkheden.

Ik lever maatwerk

Ik lever maatwerk

Bovenop en rondom het CMS ontwikkel ik voor elke opdrachtgever een website op maat. Vormgeving en opbouw op basis van steeds weer unieke eisen en wensen. Maar ook aan de achterkant is maatwerk eigenlijk een vanzelfsprekendheid geworden. Want jij hebt vast zo je eigen ideeën over wat jouw website moet kunnen.

Geschikt voor elk apparaat

Geschikt voor elk apparaat

Misschien wel de meest gebruikte term rondom moderne websites is 'responsive design', wat zoveel wil zeggen dat je website zich aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Voor mij is dit inmiddels een vanzelfsprekendheid.

HTML5 & CSS3

HTML5 & CSS3

De Lennon en McCartney van het internet, zo durf ik deze twee 'internet-talen' wel te omschrijven. Opeens is er veel meer mogelijk, wat voor mij betekent dat ik continu moet zorgen dat ik op de hoogte blijf van deze ontwikkelingen. Meegaan met de tijd heet dat. Ik daag mezelf uit om elke nieuwe website te voorzien van tenminste één nog niet eerder door mij gebruikt stukje techniek.